📚Odluka o besplatnim udžbenici i problemi sa pijaćom vodom obeležili III sednicu opštinskog parlamenta.🚰

                📜🤝💼Petrovac na Mlavi, 29. mart 2024. U petak, 29. marta 2024. godine, u Petrovcu na Mlavi je održana treća sednica opštinskog parlamenta. U sojoj izjavi, posle završenog zasedanja, predsednica Skupštine opštine, Hristina Đorđević, istakla je nekoliko ključnih pitanja koja su oblikovala današnje zasedanje.

📚Besplatni udžbenici za niže razrede osnovnih škola: Hristina Đorđević je sa razumevanjem govorila o inicijativi da se obezbede besplatni udžbenici za učenike nižih razreda. “Obrazovanje je temelj budućnosti naše dece, i svi treba da imamo pristup kvalitetnom obrazovanju bez finansijskih barijera”, istakla je Đorđević.

📜Izmene Statuta opštine Petrovac na Mlavi: Predsednica je naglasila da je usvajanje izmena Statuta od suštinskog značaja za dalji razvoj opštine. “Naš cilj je da unapredimo lokalnu samoupravu i omogućimo efikasnije upravljanje resursima”, rekla je Đorđević.

💰Finansijski izveštaji javnih preduzeća: Hristina Đorđević je pozvala na transparentnost i odgovorno upravljanje javnim sredstvima. “Građani imaju pravo da znaju kako se troše njihovi novci”, istakla je.

🚰Problem sa pijaćom vodom: Na kraju, predsednica je upozorila na hitnost rešavanja problema sa snabdevanjem pijaćom vodom u Petrovcu na Mlavi. “Voda je osnovna potreba svih građana, i moramo zajedno raditi na pronalaženju trajnog rešenja”, poručila je Đorđević. Sednica je završena sa nadom da će ovi koraci doprineti boljoj budućnosti Petrovca na Mlavi i njegovih građana.📚🚰📜💰