▶️U subotu 23. marta 2024. godine, na festivalu “Gulini dani“ Hrvatska predstava “Triput Bog pomaže“ osvajila srca publike”◀️
🎭🌟U čarobnom ambijentu Kulturno – prosvetni centar Petrovac na Mlavi- nova stranica, u subotu su otvarene zavese za četvrti dan međunarodnog festivala amaterskih pozorišta “Gulini dani”.
🎭🌟 Ovogodišnji gosti dolaze iz Županje, Hrvatska, sa predstavom “Triput Bog pomaže” a publika je nesumnjivo uživala u lavini smeha. Mnogi su se prepoznali u raznim životnim situacijama, dok su likovi na sceni donosili svojevrsnu terapiju za svakodnevne brige.
🎭🌟 “Triput Bog pomaže” nas vraća u vreme kada smo se manje opterećivali, a smeh je bio lek za sve. Ova komedija je prilika da zaboravimo na trenutne izazove i prepustimo se čaroliji pozorišta a nastala je prema tekstu Marjana Kiša i donosi mnoštvo zapleta, humora i neočekivanih obrata iz svakodnevnog života.
🎭🌟 Glavna junakinja priče je Mara, uspešna “poslovna” žena koja na neobičan način pomaže svom suprugu Enti da postane čovek od karijere. Njihova priča se odvija u seoskoj sredini, gde se susreću sa komičnim situacijama i izazovima. Kroz smeh i neobične okolnosti, ova predstava nas podseća na važnost vere i snage ljudskog duha.
🎭🌟Po oceni žirija, Plaketa Dragoljub Milosavljević Gula pripala je najboljem glumcu Branku Puheku.